2010-05-10

Fiskedagbokens vara eller icke vara...

Jag, farsan och Grini har snackat lite. Kanske skulle det egentligen vara bättre att bara skriva på inläggsidan och skippa en speciell fiskedagbok? På så vis ser man ju direkt om någon varit ute och den som skall lägga in en rapport behöver inte skriva på två ställen...
Om man som jag och farsan får ett mail direkt ett nytt inlägg görs så ser man ju oxå enkelt när någon varit ute och i farten. Detta är en funktion som 10 pers kan ha, om ni inte vet hur man gör så säg bara till så kan jag lägga till eran e-mail adress i den sändlistan.

//Robert

2 kommentarer:

  1. Ni har onekligen en poäng, men samtidigt är det kul att kuna gå tillbaka i tiden och se vad som hänt. "Hur var fisket vid saltholmen denna tid förra året" etc. Tillbaka blickandet försvinner ju om man bara har inläggen på första sidan, vilket är tråkigt. Jag tycker därför det är bra som det är.
    -Emil

    SvaraRadera
  2. Ja, jo det var ju själva tanken med fiskedagboken. Men samtidigt, om man är tydlig i inläggsrubrikerna så går det ju bra att leta bland de gamla inläggen i "arkivet". Vi får väl lura på det och ha kvar allt som det är ett tag =0)

    //Robert

    SvaraRadera